top of page

NEXXT GYM

Den Haag

Den Haag is een sfeervolle en unieke fitnessstudio rijker: bij The Nexxt Gym train je jezelf in slechts twintig minuten per week fit. Door gebruik te maken van Electric Muscle Stimulation (EMS), een uit de medische wereld afkomstige methode, bouw je snel en gericht spierkracht op. Op donderdag 13 februari is de feestelijke opening van deze sportieve hotspot aan de Frederikstraat.

Design van Barzileye
De omgeving en look & feel zijn erg belangrijk voor The Nexxt Gym. Het kwam dan ook goed uit dat Barzilay met haar designbureau Barzileye Concept & Design het interieur zelf kon ontwerpen. Met eerdere opdrachten voor Charles de Gaulle en Hilton, vormt zij niet het minste ontwerpbureau. Zoals
altijd heeft ze ook voor dit project van haar en haar partner gekozen voor bijzondere materialen en gedurfde contrasten om te komen tot een eigenzinnig ontwerp dat perfect aansluit op het doel van The Nexxt Gym. In dit geval: bronzen spiegels in combinatie met Berlijns blauw, walnoothouten panelen en fluorescerende details die deze trainingsfaciliteit tot een high end en stoere sportruimte maken waar je je prettig voelt, om niet te zeggen thuis voelt. ‘Dat is precies wat ik voor ogen had bij ons project, een ruimte waar ik zelf graag zou willen sporten,’ aldus Angelika Barzilay. Uniek is dat de vormgeefster in dit geval ook de hele huisstijl ontworpen heeft waardoor de brand identity extra krachtig overkomt. The Nexxt Gym onderscheidt zich nadrukkelijk door deze krachtige look en feel, die maken dat je hier wilt trainen en niet ergens anders.

Photography: Peter Baas

The WORKOUT OF THE NEXXT GENERATION

DISCOVER MORE

PUBLICATIONS

Press Release NEXXT GYM

Read this article

Nexxt%20PRS%20%3A%20001_edited.jpg
NEXXT%20PRS%20%3A%20002_edited.jpg
bottom of page